PDA

View Full Version : Dingalink bug?


mmacklem
06-18-2009, 06:02 AM
I've noticed that a couple of dingalinks that I've posted recently will stop in different places in the clip each time I play them, if I play them multiple times back-to-back to determine what time-mark to end them. Is this known behaviour? This also happened recently with one of the clips that got posted in the "Taken out of context" sidebar, where the clip started and ended after my time-mark originally had intended, but played correctly the second time when I refreshed the browser window.

bjkeefe
06-18-2009, 06:24 AM
Dingalink bugs seem to me to be an ongoing occasional problem, with no rhyme or reason that I've ever been able to detect. I haven't noticed anything amiss lately, although I've mostly been playing other people's and not building my own.

The old standby is to flush your browser's cache. That usually fixes things for me.

TwinSwords
06-18-2009, 08:43 AM
Interesting. Just for the record, I have never seen this problem.